Kapacity.io Älykäs lämpöpumpun ohjaus auttaa kotitalouksia säästämään energiaa ja rahaa – Nyt saatavilla LämpöYkkösen kautta

smart heat pump optimization

Kapacity.ion Älykkään lämpöpumpun ohjauksen avulla LämpöYkkönen laajentaa palvelutarjontansa kattamaan lämpöpumppujen huollon, etäseurannan ja asiakaspalvelun lisäksi myös lämpöpumpun energian optimoinnin sähkökustannusten hallitsemiseksi. 

LämpöYkkönen on johtava lämpöpumppujärjestelmien kokonaisratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa. Kapacity.ion kehittämä tekoälyyn perustuva algoritmi on auttanut rakennusten omistajia siirtymään kohti vihreää tulevaisuutta optimoimalla energiankulutusta vuodesta 2020 lähtien.

Yhdessä LämpöYkkönen ja Kapacity.io tuovat älykkään lämpöpumpun optimoinnin suomalaisten kotitalouksien saataville. 

“Yhteistyömme syntyi jaetusta visiosta: luoda palvelu, joka antaa kotitalouksille mahdollisuuden hallita energian käyttöään tinkimättä asumismukavuudesta”, sanoo Veli-Matti Hautakoski, LämpöYkkösen toimitusjohtaja.

“Lämpöpumput ovat ratkaisevassa asemassa vähentämään kiinteistöjen energiakuluja. Automaattinen ohjaus tuo huolettomuutta lämpöpumpun omistamiseen myös sähkön hinnanvaihteluiden aikana. “ Jaakko Rauhala, Kapacity.io CEO.

Kapacity.io Älykäs lämpöpumpun ohjaus on saatavilla LämpöYkkösen kautta sekä uusiin että olemassa oleviin lämpöpumppujärjestelmiin.

Älykkään lämpöpumpun ohjauksen hyödyt 


Energiatehokkuus

Kapacity.ion algoritmi hyödyntää tekoälyä tunnistamaan kiinteistön energian kulutuskäyttäytymistä. Yhdistettynä reaaliaikaisiin paikallissäätietoihin, järjestelmä varmistaa täydellisen tasapainon mukavuuden ja tehokkuuden välillä.

Kustannussäästöt

Hintapohjainen optimointi tunnistaa sähkön hinnan huipputunnit ja optimoi automaattisesti energiankulutusta aikoihin, jolloin sähkön hinta on alhaisempi. Tämä tarkoittaa konkreettisia säästöjä kotitalouksien sähkölaskuissa.

Lompakko ja Planeetta kiittävät

Käyttämällä energiaa tehokkaammin ja optimaalisesti sähköverkolle sopivina aikoina kotitaloudet ovat merkittävässä roolissa sähkönkulutuksesta aiheutuvien päästöjen vähentämisessä.


Kuinka saan Kapacity.ion Älykkään lämpöpumpun ohjauksen käyttöön? 

Kapacity.io Älykäs lämpöpumpun ohjaus on saatavilla kirjautumalla Kapacity.io Cloud -palveluun. Kapacity.io Cloud on selainpohjainen palvelu, missä lämpöpumpun omistaja voi helposti liittää ja seurata laitteensa ohjausta.

Lämpöpumpun liittäminen palveluun ei vaadi erillisiä laitteita. Palveluun voidaan liittää sekä uudet että olemassa olevat internettiin kytketyt lämpöpumppujärjestelmät.  

Kapacity.io Cloud on saatavilla kotitalouksille LämpöYkkösen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *